Loading...

ЗА НАС

Градба Јасен од Прилеп беше и сеуште е една од позначајните фирми
за трговија на големо и мало со градежни материјали, градба
на објекти за домување и работење, и за производство на
градежни материјали во Република Македонија.


Трговија

Трговијата со градежни материјали е една од приоритетните дејности во нашата фирма. Уште во своите почетоци...

Повеќе

Градежниство

Градба Јасен е докажан градежник. Со стручноста на своите градежни екипи составени од професионално обучени луѓе успешно гради, уредува ентериери и екстериери...

Повеќе

Недвижности

Со развитокот на Градба Јасен се појави потреба и од помош на купувачите при купување на недвижности. За таа цел се...

Повеќе

ПРОИЗВОДИ

Градба Јасен нуди производи со проверен квалитет од познати и признати
производители во земјата и странство. Како плод на долгогодишна успешна соработка,
Градба Јасен има склучено договори од посебен ексклузивитет со повеќе фирми.

ЦЕНОВНИК

Трговијата со градежни материјали е една од приоритетните
дејности во нашата фирма. Уште во своите почетоци на крајот од 80те и почетокот
на 90те години, фирмата беше центар за снабдување со градежни
и огревни материјали во Прилеп,  Ценовник на производи

  НОВОСТИ

  Градба Јасен направи чекор напред докажувајќи се како
  градежник со голем број висококвалитетни производи, постојано следејќи
  ги најновите градежни трендови.  01
  МАР2014

  Керамички производи - двојно печени

  100 годишното искуство и постојаните истражувања, доведоа до создавање на една нова и современа фабрика - традиција на производство на керамички производи.
  Нашиот асортиман на производи се состои од бетонска цигла, подни плочки, византиска ќерамида погодна за цркви, цигли и плочки рачно изработени за санација на згради.

  Производи и каталог