Loading...

ЗА НАС

Градба Јасен од Прилеп беше и сеуште е една од позначајните фирми
за трговија на големо и мало со градежни материјали, градба
на објекти за домување и работење, и за производство на
градежни материјали во Република Македонија.


Трговија

Трговијата со градежни материјали е една од приоритетните дејности во нашата фирма. Уште во своите почетоци...

Повеќе

Градежниство

Градба Јасен е докажан градежник. Со стручноста на своите градежни екипи составени од професионално обучени луѓе успешно гради, уредува ентериери и екстериери...

Повеќе

Недвижности

Со развитокот на Градба Јасен се појави потреба и од помош на купувачите при купување на недвижности. За таа цел се...

Повеќе

ЕНЕРГЕТСКИ БЛОКОВИ

Следејќи ги потребите и побарувачката на пазарот за недвижности
во 2014 година започнавме со надградба на ексклузивни станови
во строгиот центар на градот.


Повеќе информации